Почистване на двор с косене на трева

За да се поддържа ред в около къщата и на дворното място е нужно редовно косене на трева. Тази услуга се предлага от нашата фирма и е полезна опция и за други територии, чиято обработка се извършва в съответствие с определена технология и с използване на специализирано оборудване. За почистване на дворове, вижте повече на този адрес: http://evro5.com/dvorove-zapusteli-obrasli.

В случаите, когато е необходимо да се намали височината на растителността, нашите специалисти се справят със задачата с подходящата техника – тример за трева, косачки и др. Сред широката гама от услуги, най-популярни са следните:

  • косене на трева в крайградската зона;
  • косене на трева на територията близо до частна къща;
  • косене на трева в близост до обществени и административни съоръжения;
  • косене на трева с подстригване на територията близо до къщата, офис и други съоръжения;
  • косене на тревни площи на стадиони и други спортни площадки.

Цени за косене на трева и косене на трева

Каква е услугата „косене на тревни площи“ и в какви случаи е търсенето?

Поръчването на тази услуга, преди всичко, ще ви позволи да поддържате тревата в добре състоянието на двора. Понякога в някои вилни зони много имоти са занемарени, изоставени или запустели. Тази услуга е много полезна за собствениците на такива парцели. Фирмата предлага екип, който бързо и адаптивно ще се справи с всякакви задачи от рязане на клони и косене на трева, до рязане на дънери, събиране на шума, рязане на клонки от изсъхнали дървета, справяне с храсти и бурени и много други дейности.

Наред с това фирмата ни предлага почистване на дворове и извозване на отпадъци с голям камион, които са обект на строителство, а в тях има множество камари строителен отпадък. При събаряне на сгради, бараки и други пристройки, екипите ни също ще се отзоват.

В интернет може лесно да намерите информация как да се грижите за моравата, двора парцела или да наемете специалисти за тази работа.

В допълнение, невинаги модерният човек има свободно време да коси на моравата. Ето защо тази услуга е толкова популярна. Специалистите на фирмата използват модерно специализирано оборудване, което гарантира висококачествен резултат.

Здравословно и красиво тревисто покритие в домашната градина ще бъде осигурено чрез косене на трева с тример. Ако не предприемем своевременни мерки, на територията ще се развият плевели и гъсталаци, което ще има пагубен ефект върху качеството на моравата, а самата трева ще бъде засегната от различни заболявания. Ето защо, възложете косене на ливади и почистване на занемарени дворове, а ние ще осигурим желания резултат и вие от своя страна ще спестите своето време и енергия.