Как да изберем мебели в детската стая

Как да изберем мебели в детската стая – съветите на EVRO5.COM за почистване и извозване!

Мебелите за детска стая трябва да се харесат, както на детето, така и на вас. На първо място, разбира се, на детето. Не забравяйте, че тази мебел не е за вас. Вземете детето си със себе си в магазина – неговото предпочитание ще бъде основата за вас, на която ще изберете мебели, според допълнителни критерии.

  1. Мебелите за детската стая трябва да са весели цветове. Към изборът на цветове трябва да се подхожда много внимателно. Стаята на детето трябва да бъде доста просторна и светла. Разбира се, предпочитат се радостни, леки, деликатни и наситени нюанси – жълто, розово, зелено, синьо
  2. Размерите на детските мебели трябва да са удобни, така детето ще може свободно да прекарва времето си в стаята си. Рафтовете са необходими на ниво, че детето да може спокойно да вземе от тях или да постави различни предмети самостоятелно. Вратите на шкафовете трябва да се отварят лесно, чекмеджетата са необходими удобно и на приемлива височина.
  3. Детските мебели трябва да бъдат достатъчно функционални, тъй като се използват за игри, сън, ръкоделие, учебни и други дейности. Такива е добре да са, без остри ъгли със заоблени, естествени, течащи форми. Тук може да се запознаете с Цени за почистване на жилища – 089 500 5000.
  4. Масата за детето не трябва да бъде кръгла, а правоъгълна. Трябва да е голяма и стабилна, така че лактите на детето да са винаги на масата по време на часовете, което не може да се направи на кръгла форма. Работният стол трябва да е с висок гръб, като седалката и подлакътниците трябва да се регулират по височина.
  5. Мебелите в детската стая трябва да бъдат не само практични и красиви, но и безопасни, а не стъклени елементи и други опасни части. Когато избирате мебели, обърнете специално внимание на това, колко трайни и стабилни са. Мебелите трябва да бъдат изработени от екологично чисти материали – естествено дърво, MDF и клас плочи от дървесни частици Е1 – Те имат най-минималния показател за отделянето на формалдехид.